Spoed

Heeft u acute klachten aan uw gebit?

Voor spoedeisende hulp tijdens onze praktijkuren kunt u het beste, indien mogelijk, zo vroeg mogelijk in de ochtend telefonisch contact met ons op te nemen via ons telefoonnummer 0516-422479.

U kunt dan meestal nog op dezelfde dag bij ons terecht voor een spoedbehandeling. Soms nemen we noodmaatregelen, zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt. Vraagt u zich af of er sprake is van spoed of denkt u dat behandeling misschien kan wachten tot de volgende dag? De assistente kan dit met u bespreken.

 

Spoedgevallen buiten praktijkuren

Indien de praktijk gesloten is hoort u via het antwoordapparatuur op welke manier u de dienstdoende tandarts kunt bereiken.  Zorg dat u pen en papier bij de hand hebt voor het noteren van gegevens.

Let op: het is gebruikelijk dat de behandelingen tijdens de avond- en weekenddienst (of tijdens de afwezigheid van uw eigen tandarts) direct contant worden afgerekend. U krijgt een factuur mee die u, indien van toepassing, kunt indienen bij uw zorgverzekeraar voor vergoeding.

Vergeet niet uw identiteitsbewijs en uw zorgpas mee te nemen.

 

Voor spoedreparaties van protheses kunt u buiten openingstijden van de praktijk contact opnemen met Yvonne’s tandtechniek: 0516-211033