Spoed

Heeft u acute klachten aan uw gebit?

Voor spoedeisende hulp tijdens onze praktijkuren kunt u het beste, indien mogelijk, zo vroeg mogelijk in de ochtend telefonisch contact met ons op te nemen via ons telefoonnummer 0516-422479.

U kunt dan meestal nog op dezelfde dag bij ons terecht voor een spoedbehandeling. Soms nemen we noodmaatregelen, zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt. Vraagt u zich af of er sprake is van spoed of denkt u dat behandeling misschien kan wachten tot de volgende dag? De assistente kan dit met u bespreken.

Heeft u een kapotte prothese? Bel dan ’s ochtends voor 9 uur naar de praktijk om te overleggen voor u langskomt. In de meeste gevallen kan de prothese dan dezelfde dag nog gerepareerd worden.

Spoedgevallen buiten praktijkuren

Indien de praktijk gesloten is hoort u via het antwoordapparatuur op welke manier u de dienstdoende tandarts kunt bereiken.  Zorg dat u pen en papier bij de hand hebt voor het noteren van gegevens.

Let op: het is gebruikelijk dat de behandelingen tijdens de avond- en weekenddienst (of tijdens de afwezigheid van uw eigen tandarts) direct contant worden afgerekend. U krijgt een factuur mee die u, indien van toepassing, kunt indienen bij uw zorgverzekeraar voor vergoeding.

Vergeet niet uw identiteitsbewijs en uw zorgpas mee te nemen.