Praktijkruimte te huur in De Nije Rank

Op dit moment is er in De Nije Rank een representatieve ruimte te huur (vanaf 1 vast dagdeel per week). De ruimte is ongeveer 22 m2 en wordt gedeeld met andere gebruikers (clean desk policy). De ruimte is gemeubileerd en voorzien van airco, internet en computervoorzieningen. Voor iedere huurder is een afsluitbare kast aanwezig. De kosten per dagdeel zijn 125 euro per maand, inclusief energie-, service-, en schoonmaakkosten. Korting bij afname van meerdere dagdelen.

Gezamenlijke wachtruimte en keukentje zijn aanwezig. De ruimte is voor meerdere disciplines geschikt, te denken valt aan coaching, psycholoog, logopedist, podotherapeut etc.

 

In De Nije Rank zijn meerdere gezondheidsgerelateerde bedrijven gevestigd (Tandartspraktijk Haulerwijk, Fysiotherapie Oosterwolde, Pedicurestudio 10, massagetherapeut Jeroen Vermeulen, Certe en Baby Spa De Drie Provinciën. Daarnaast komt de Historische Vereniging Haulerwijk hier wekelijks bijeen. De bestemming is maatschappelijk. De locatie is goed bereikbaar en er is voldoende parkeerruimte aanwezig.

Meer informatie is te verkrijgen via: info@denijerank.nl of 06-20245404 (Rolf Wobbes)